Skip to the main content

Introductie nieuwe website

Dit is het eerste bericht op de vernieuwde clubsite van Bridgeclub Assen 1935 die gehost wordt door de Nederlandse Bridgebond. Het is even wennen om de juiste informatie te vinden. Links staat een menu waarmee u een pagina kunt selecteren door erop te klikken.

Omdat we veel meer informatie hebben is dit ondergebracht in categorieën onder de keuze “Berichten” (zie linkerzijde)

Wanneer u op de “Home” (zie linkerzijde) klikt en dan op de knop “Zie alle berichten” , dan ziet u die categorieën verschijnen en kunt u verder kiezen in die categorieën.

Verder is van belang dat u inlogt op de website, want dan hebt u ook toegang tot alle informatie voor leden van Assen35,  zoals ledenlijst, algemene vergaderingen , agenda, praat mee enz.
U logt in met uw bondsnummer en wachtwoord (rechtsboven).
Indien u deze gegevens niet meer weet ga dan naar ‘mijnNBB’ (klik hier),  op die site staat beschreven wat u moet doen om daar achter te komen.

Naast informatie van Assen35 vindt u op de nieuwe website ook informatie over de Nederlandse Bridgebond en informatie over het district (blader naar beneden).

Als u op “Agenda” (zie linkerzijde) klikt , krijgt u allerlei informatie m.b.t diverse activiteiten die worden georganiseerd, zowel in Drenthe als in heel Nederland, u kunt hier zelf selecties maken.
U kunt zich hier ook inschrijven voor bridgedrives.

Indien u klikt op “Praat mee!” (zie linkerzijde) kunt u op- en aanmerkingen kwijt onder het tabblad “Forum/Algemeen” , ook is er een tabblad waar u kunt aangeven dat u een bridgepartner zoekt.

Andere artikelen
Bridgecurussen

Bridgecurussen

Waarom zou ik gaan bridgen? Het antwoord: klik hier. U kunt zich het hele jaar door opgeven voor...

05/05/2021 - Secretaris
Uitslagen Stepbridge

Uitslagen Stepbridge

elke maandag om 19:30 uur.... elke woensdag om 13:15 uur ...uitslagen...   ...

22/04/2021 - Webmaster
Filmpjes

Filmpjes

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

06/10/2020 - Rob Bos