Skip to the main content

Bridgecurussen

Waarom zou ik gaan bridgen? Het antwoord: klik hier.

U kunt zich het hele jaar door opgeven voor een bridgecursus. De cursussen worden bij voldoende deelname gehouden vanaf september (beginnerscursus) en januari (vervolgcursus) elk jaar.

Wanneer u zich aangemeld heeft zullen wij u ruim voor aanvang van de cursus informeren over tijdstip en locatie.

De vervolgcursus kan doorlopen worden wanneer u de beginnerscursus heeft afgerond. Na de vervolgcursus kunt u wekelijks deelnemen aan onze clubavonden en -middagen.

Wanneer u al enige bridgekennis heeft en u bridget regelmatig (thuis of laagste lijn op de club) kunt u direct instromen in de Vervolgcursus (opfrissen bridgekennis). Afhankelijk van uw bridgekennis is het mogelijk dat u een aantal lessen kan overslaan. Eén en ander in overleg met de bridgedocent.
De cursussen betreffen elk 10 lessen, waaronder oefensessies tijdens een reguliere clubavond of clubmiddag. De kosten van de cursus bedragen voor elk € 95,-.

Wanneer u de cursuskosten hebt betaald, bent u automatisch lid van onze club. U ontvangt dan maandelijks het informatieve bridgeblad van de Nederlandse Bridge Bond en kunt ook met de medecursisten deelnemen aan oefensessies op de club en aan toernooitjes zoals bijvoorbeeld met de Kerst en Pasen op eigen niveau.

Het cursusgeld kunt u overmaken op bankrekeningnr. NL41 INGB 0006 4727 71 t.n.v. Bridgeclub Assen 1935 met vermelding welke cursus u wilt volgen.

Leer nu bridgen dat bezorgt u veel levensvreugde. De locatie waar de cursussen plaats vinden wordt later bekend gemaakt.

 Klik hier om u aan te melden.

Andere artikelen
Boekje 50 jaar BC Assen35

Boekje 50 jaar BC Assen35

Bij het opruimen van het archief van de bridgeclub kwam er een boekje tevoorschijn van het 50 jarig...

31/10/2022 - Wim Dragt
Instructie voor het vinden van een invaller

Instructie voor het vinden van een invaller

Geachte leden, Wij hebben een mogelijkheid bedacht om via de Assen35 website een invaller te...

29/08/2022 - Wim Dragt
Extra informatie m.b.t. afmelden voor een competitie moment.

Extra informatie m.b.t. afmelden voor een competitie moment.

Geachte leden, Er is blijkbaar wat onzekerheid bij sommige leden over het feit dat de afmelding...

25/02/2022 - Wim Dragt