Skip to the main content

Bridgecurussen

Waarom zou ik gaan bridgen? Het antwoord: klik hier.

U kunt zich het hele jaar door opgeven voor een bridgecursus. De cursussen worden bij voldoende deelname gehouden vanaf september (beginnerscursus) en januari (vervolgcursus) elk jaar.

Wanneer u zich aangemeld heeft zullen wij u ruim voor aanvang van de cursus informeren over tijdstip en locatie.

De vervolgcursus kan doorlopen worden wanneer u de beginnerscursus heeft afgerond. Na de vervolgcursus kunt u wekelijks deelnemen aan onze clubavonden en -middagen.

Wanneer u al enige bridgekennis heeft en u bridget regelmatig (thuis of laagste lijn op de club) kunt u direct instromen in de Vervolgcursus (opfrissen bridgekennis). Afhankelijk van uw bridgekennis is het mogelijk dat u een aantal lessen kan overslaan. Eén en ander in overleg met de bridgedocent.
De cursussen betreffen elk 12 lessen, waaronder oefensessies tijdens een reguliere clubavond of clubmiddag. De kosten van de cursus bedragen voor elk € 95,-.

Wanneer u de cursuskosten hebt betaald, bent u automatisch lid van onze club. U ontvangt dan maandelijks het informatieve bridgeblad van de Nederlandse Bridge Bond en kunt ook met de medecursisten deelnemen aan oefensessies op de club en aan toernooitjes zoals bijvoorbeeld met de Kerst en Pasen op eigen niveau.

Het cursusgeld kunt u overmaken op bankrekeningnr. NL41 INGB 0006 4727 71 t.n.v. Bridgeclub Assen 1935 met vermelding welke cursus u wilt volgen.

Leer nu bridgen dat bezorgt u veel levensvreugde. De locatie waar de cursussen plaats vinden wordt later bekend gemaakt.

 Klik hier om u aan te melden.

Andere artikelen
Uitslagen Stepbridge

Uitslagen Stepbridge

elke maandag om 19:30 uur....( zie agenda) door hieronder op een datum te klikken ziet u de...

26/07/2021 - Webmaster
Af- en aanmeldhandleiding

Af- en aanmeldhandleiding

Inleiding: Van ieder speelmoment  van de competitie (maandagmiddag, dinsdagavond en...

22/07/2021 - Wim Dragt
Introductie nieuwe website

Introductie nieuwe website

Dit is het eerste bericht op de vernieuwde clubsite van Bridgeclub Assen 1935 die gehost wordt door...

05/01/2021 - Wim Dragt